Get Adobe Flash player

Disclaimer - Copyright

* Bivakzone.be is een onafhankelijke, niet-gesubsidieerde privé-website met informatie over bivakzones in  Vlaanderen en Wallonië.
* Bivakzone.be staat los van elke organisatie of commerciële binding. De informatie is gratis ter beschikking voor persoonlijk gebruik. Het publiek verspreiden aan derden van inhoud, graphics of foto's in gedrukte, electronische of digitale vorm is toegestaan na voorafgaande schriftelijke instemming van de maker van deze site. Gedeeltelijk is deze info ook beschikbaar als open data voor hergebruik op voorwaarde dat de info wordt update gehouden op basis van de oorspronkelijke infobron. Mail eerst als je twijfels hebt ivm de wens om dingen over te nemen in welke vorm van communicatie dan ook, om te vermijden dat u mogelijk illegale akties onderneemt. Het gebruik van tekst, graphics, foto's en andere inhoud kan immers onder de wetgeving rond auteursrechtelijke bescherming vallen en kan dus mogelijk onderwerp zijn van een rechtsprocedure.
* Gebruikt materiaal van derden op Bivakzone.be heeft bronvermelding en auteursautorisatie (indien van toepassing) tenzij vrij van auteursrecht of niet te achterhalen.
* Bivakzone.be linkt voor aanvullende extra informatie vaak naar websites van derden. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van die informatiebronnen, redactioneel staat Bivakzone.be er volledig los van. Bivakzone.be is een partnersite van Trekkings.be.
* We respecteren uw privacy en plaatsen op Bivakzone.be geen tracking-cookies om persoonlijke gegevens te verzamelen. Derde partijen maken hier echter mogelijk wel gebruik van, zoals Google Inc. De statistieken van surfgedrag die worden verzameld via Google Analytics breken niet in op privacy-issues en hebben enkel tot nut algemene bezoekerscijfers en -trends te genereren om Bivakzone.be beter te profileren en tendenzen te volgen. Via Google Ads wordt door Google Inc mogelijk info verzamelt om advertenties beter af te stemmen. Heb je liever niet dat Google Inc via cookes deze info verzamelt, surf dan niet op bivakzone.be .
*  Bivakzone.be wordt dagelijks door 200 à 1000 unieke bezoekers bezocht (sterk afhankelijk van het seizoen). 
* De informatie op deze website vormt geen officiële referentie, we zijn niet de eigenaar of beheerder van bepaalde bivakzones. Voor officiële informatie over specifieke bivakzones kun je dan ook terecht bij de beheerder of toeristische promotor, vermeld op de pagina van elke bivakzone. De verantwoordelijke organisatie voor Vlaamse of Waalse bivakzones staat telkens aangegeven onder- en bovenaan de pagina. 

* In het samenstellen van de info over de bivakplaatsen is enorm veel tijd gekropen. Gezien de snelle ontwikkelingen rond paalkamperen is sommige informatie mogelijk snel verouderd of niet meer correct. Hou hier rekening mee. Voor herverspreiders van info uit bivakzone.be is het zelfs een  plicht om aanpassingen van de broninfo op te volgen. Bepaalde praktische comfortvoorzieningen die op de site staan vermeld, kunnen om een of andere reden niet functioneel zijn. Je bent vrij om zelf fouten, updates, correcties of aanvullingen te signaleren aan de auteur van deze site. Graag zelfs, het kan andere bivakkeerders of de terreinbeheerder van nut zijn. Het mailadres vind je hieronder onder 'Contact'.
* De eigenaar van Bivakzone.be is niet verantwoordelijk voor de redactionele correctheid van de informatie en eventueel daaruit voortvloeiende problemen als gevolg van het gebruik van de informatie in het bijzonder ook wat veiligheidsvoorschriften en het respecteren van regels en richtlijnen betreft, die volgens de wettelijke regeling rond bivakkeren en de specifieke extra reglementering voor een bepaalde bivakzone van toepassing kunnen zijn. De gebruiker van volledig of onvolledig verkregen informatie  die rechtstreeks of onrechtstreeks werd verkregen uit de inhoud van Bivakzone.be ontslaat dan ook uitdrukkelijk de maker van de website Bivakzone.be van elke betrokkenheid of verantwoordelijkheid in geval van mogelijke twist, beschuldiging, aanklacht of geestelijke of fysieke schade die voortvloeide uit raadpleging van inhoud uit Bivakzone.be.