Get Adobe Flash player

Disclaimer - Copyright

* Bivakzone.be is een onafhankelijke, niet-commerciële privé-website met informatie over paalkamperen in  Vlaanderen en legaal bivakkeren in Wallonië.
* Bivakzone.be staat los van elke organisatie of commerciële binding. De informatie is gratis ter beschikking voor persoonlijk gebruik. Het publiek verspreiden aan derden van inhoud, graphics of foto's in gedrukte of electronische vorm is toegestaan na voorafgaande schriftelijke instemming van de maker van deze site. Mail eerst als je twijfels hebt ivm de wens om dingen over te nemen in welke vorm van communicatie dan ook, om te vermijden dat u mogelijk illegale akties onderneemt. Het gebruik van tekst, graphics, foto's en andere inhoud valt immers onder de wetgeving rond auteursrechtelijke bescherming en kan dus onderwerp zijn van een rechtsprocedure.
* Gebruikt materiaal van derden op Bivakzone.be heeft bronvermelding en auteursautorisatie (indien van toepassing) tenzij vrij van auteursrecht of niet te achterhalen.
* Bivakzone.be linkt voor aanvullende extra informatie vaak naar websites van derden. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van die informatiebronnen, redactioneel staat Bivakzone.be er volledig los van. Bivakzone.be is een partnersite van Trekkings.be.
* We respecteren uw privacy en plaatsen op Bivakzone.be geen tracking-cookies om gegevens te verzamelen. Mogelijk maken derde partijen hier echter wel gebruik van, zoals Google Inc. De statistieken van surfgedrag die worden verzameld via Google Analytics breken niet in op privacy-issues en hebben enkel tot nut algemene bezoekerscijfers en -trends te genereren om Bivakzone.be beter te profileren en tendenzen te volgen.
*  Bivakzone.be wordt dagelijks door 100 à 500 unieke bezoekers bezocht (sterk afhankelijk van het seizoen). Een bezoeker bekijkt gemiddeld 5,5 pagina's. 
* De informatie op deze website vormt geen officiële referentie, we zijn niet de eigenaar of beheerder van bepaalde bivakzones. Voor officiële informatie over specifieke bivakzones kun je dan ook terecht bij de beheerder of toeristische promotor. De verantwoordelijke organisatie voor Vlaamse of Waalse bivakzones staat telkens aangegeven onder- en bovenaan de pagina. Voor de enkele Nederlandse bivakzones die je op Bivakzone.be terugvindt, is dat steeds Staatsbosbeheer.

* In het samenstellen van de info over de bivakplaatsen is behoorlijk wat tijd gekropen. Gezien de snelle ontwikkelingen rond paalkamperen is sommige informatie mogelijk snel verouderd of niet meer correct. Hou hier rekening mee. Zo kunnen bepaalde praktische comfortvoorzieningen die op de site staan vermeld om een of andere reden niet functioneel zijn. Je bent vrij om zelf fouten, updates, correcties of aanvullingen te signaleren aan de auteur van deze site. Graag zelfs, het kan andere bivakkeerders of de terreinbeheerder van nut zijn. Het mailadres vind je hieronder onder 'Contact'.
* De eigenaar van Bivakzone.be is niet verantwoordelijk voor de redactionele correctheid van de informatie en eventueel daaruit voortvloeiende problemen als gevolg van het gebruik van de informatie in het bijzonder ook wat veiligheidsvoorschriften en het respecteren van regels en richtlijnen betreft, die volgens de wettelijke regeling rond bivakkeren en de specifieke reglementering voor een bepaalde bivakzone van toepassing kunnen zijn.